BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER​

Databeskyttelse har høj prioritet i Wellnessclub, og vi ønsker åbenhed og transparens omkring, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger. Vi har derfor udarbejdet en politik for, hvordan dine personlige oplysninger behandles og beskyttes. 

Hvorfor anvender vi dine personlige oplysninger?

Vi anvender dine personlige oplysninger for at opfylde vores forpligtelser i forbindelse med lovgivning, retskendelser og myndighedsbeslutninger.

Dette omfatter brugen af dine personlige oplysninger til indsamling og kontrol af regnskabsoplysninger ved overholdelse af regnskabsregler.​

Hvilke typer af personlige oplysninger anvender vi?​

Vi anvender følgende kategorier inden for personlige oplysninger:​

 • kundenummer/medlemsnummer
 • navn
 • postadresse
 • Fødselsdato
 • CPR-(krypteret), dog kun ved PBS-medlemskab
 • Telefonnummer
 • E-mailadresse
 • transaktionsbeløb
 • transaktionsdato
 • Træningshistorik
 • Generel videoovervågning i centrene (sikkerhed og adgangskontrol)

BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER​

Databeskyttelse har høj prioritet i Wellnessclub, og vi ønsker åbenhed og transparens omkring, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger. Vi har derfor udarbejdet en politik for, hvordan dine personlige oplysninger behandles og beskyttes.​

Hvilken lovmæssig ret har vi til at anvende dine personlige oplysninger?

Anvendelsen af dine personlige oplysninger er nødvendig, for at Wellnessclub skal kunne opfylde sine lovmæssige forpligtelser.​

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?​

Vi opbevarer dine oplysninger i overensstemmelse med den danske regnskabslov. Herefter vil alle oplysninger blive slettet eller anonymiseret på en sådan måde, at oplysningerne ikke længere kan identificere dig

Hvem er ansvarlig for dine personlige oplysninger?

​Wellnessclub er ansvarlig for de personlige oplysninger, du giver os, og er ansvarlig for dine personlige oplysninger i henhold til gældende lov om databeskyttelse.

 • Wellnessclub
 • Skansevej 8
 • ​3700 Rønne Danmark
 • Cvr.: 30888642
 • Ejer Frits Kjellberg

Hvor opbevarer vi dine oplysninger?

De oplysninger, som vi indsamler om dig, lagres inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS).

En sådan overførsel af dine personlige oplysninger udføres i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Hvem har adgang til dine oplysninger?

Dine oplysninger benyttes kun af betroet personale i Wellnessclub. Wellnessclub agerer som dataansvarlig for dine personlige oplysninger og anvender de personlige oplysninger på egne vejene. 

Wellnessclub benytter dog flere databehandlere, der sikrer at vi kan levere den ønskede vare og service til vores kunder. Vi formidler, sælger eller udveksler aldrig dine personlige oplysninger til tredjepart med henblik på markedsføring uden for Wellnessclub. Personlige oplysninger, som videregives til tredjepart, anvendes kun til at betjene dig. Under hver navngiven proces nedenfor kan du finde de enkelte kategorier af tredjeparter.

 • Medlems- og træningsadministration:
 • PBS-betalinger: NETS / betalingsservice
 • Betalingskort transaktioner: DIBS
 • Banktransaktioner: Nordea

Hvilket gyldigt retsgrundlag er der for anvendelse?

Ved hver specifik anvendelse af personlige oplysninger, som vi opbevarer om dig, vil vi informere dig om, hvorvidt indsamling af dine data er baseret på et lovmæssigt krav eller for at indgå et kontraktforhold, og om det er obligatorisk at oplyse dine personlige oplysninger og mulige konsekvenser, hvis du vælger det fra.​

Hvad er dine rettigheder?

Retten til adgang:
Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig. Kontakt Wellnessclub, så sender vi dine personlige oplysninger via e-mail.


Retten til at overføre data:
Når Wellnessclub anvender dine personlige oplysninger elektronisk, efter dit samtykke eller i henhold til en aftale, har du ret til at få sendt en kopi af dine data på en struktureret og almindelig måde samt i et maskinlæsbart format til enten dig eller anden part. Det gælder kun de personlige oplysninger, du har givet os.


Retten til at korrigere data:
Du har ret til at anmode om at få dine personlige oplysninger rettet, hvis de er ukorrekte, herunder ret til at gøre ufuldstændige oplysninger fyldestgørende.


Retten til at slette data:

Du har til enhver tid ret til at få slettet de personlige oplysninger, som Wellnessclub benytter, undtagen i følgende situationer:

 • Du har en uafklaret sag hos kundeservice
 • Du har et økonomisk mellemværende med Wellnessclub, uanset betalingsmåde
 • Du er under mistanke for at have eller har misbrugt vores serviceydelser inden for de sidste fire år
 • Din gæld er videresolgt til tredjepart inden for de seneste tre år eller inden for et år for afdøde kunder
 • Hvis du har foretaget et køb, beholder vi dine personlige oplysninger i forbindelse med din transaktion af hensyn til bogføringsreglerne

Din ret til at modsætte dig anvendelse baseret på legitime interesser:
Du har ret til at modsætte dig anvendelse af dine personlige oplysninger, der er baseret på Wellnessclub retmæssige interesser. Wellnessclub fortsætter ikke med at anvende dine personlige oplysninger, medmindre vi kan påvise en saglig grund til deres anvendelse, som tilsidesætter dine ønsker og rettigheder og/eller på baggrund af lovmæssige krav.

Din ret til at modsætte dig direkte markedsføring:

Du har ret til at modsætte dig direkte markedsføring, herunder profilanalyse til direkte markedsføringsformål.

Du kan framelde dig direkte markedsføring på følgende måder:

 • Ved at følge instruksen i den enkelte markedsføringsmail
 • Ved at redigere indstillingerne på dit medlemslogin
 • Ved at kontakte Wellnessclub kundeservice

Retten til begrænset anvendelse:

 • Du har ret til at anmode om begrænset anvendelse af dine personlige oplysninger hos Wellnessclub under følgende omstændigheder:
 • Hvis du gør indsigelse mod anvendelse baseret på Wellnessclub retmæssige interesser, skal Wellnessclub begrænse al anvendelse af de pågældende personlige oplysninger, mens det kontrolleres, om vores legitime interesser går forud for dine.
 • Hvis du mener, at dine personlige oplysninger er ukorrekte, skal Wellnessclub begrænse al anvendelse af de pågældende data, mens rigtigheden af disse personlige oplysninger kontrolleres.
 • Hvis behandlingen er uretmæssig, kan du modsætte dig sletning af dine personlige oplysninger og i stedet anmode om begrænset anvendelse af dine personlige oplysninger
 • Hvis Wellnessclub ikke længere har brug for dine personlige oplysninger, men de er påkrævede for at kunne gøre et lovmæssigt krav gældende.

Hvordan kan du udøve dine rettigheder?

Vi tager databeskyttelse meget alvorligt, og derfor håndterer vores kundeservicemedarbejdere altid dine forespørgsler i henhold til ovennævnte rettigheder. Du kan altid kontakte kundeservice på info@wellnessclub.dk 

Databeskyttelseschef:

Vi har udnævnt en databeskyttelseschef for at sikre, at vi altid anvender dine personlige oplysninger på en åben, korrekt og lovgyldig måde. Du kan kontakte vores databeskyttelseschef på info@wellnessclub.dk og skrive Databeskyttelseschef i emnefeltet.

Retten til at klage til en tilsynsmyndighed:

Hvis du mener, at wellnessclub behandler dine personlige oplysninger på en ukorrekt måde, kan du kontakte kundeservice på info@wellnessclub.dk . Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet.

Medlemskab og holdtilmelding

Holddeltagelse kan bookes 3 uger frem i App'en "My eClub". Centerkode: nBhd63As

Benytter du din mobil ved tilmelding så tryk

 "VIS I DESKTOP MODE."

Aktuelle informationer

På Facebook kan du finde gruppen: "Wellness Club Bornholm - Holdtræning" Derinde bliver der kommunikeret aktuelle informationer.

Download vores app for tilmelding

Deltagelse kan bookes 3 uger frem i App'en "My eClub". 

Centerkode: nBhd63As

​​Følg Wellness Club
​på Facebook

Følg os på Facebook, hvor vi løbende opdatere med spændende begivenheder, nyheder og meget mere!

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Wellness Club –
​Fitness & Motionscenter

Skansevej 8, 1. sal, 3700 Rønne

Klik her for rutevejledning

CVR: 30888642

Kontaktoplysninger

Telefon: 60896979

Alternativ telefon: 25243757

​E-mail: Info@wellnessclub.dk

Sådan beskytter vi dine data

Åbningstider (centeret)

Mandag - Fredag: 06.00 - 21.50

Lørdag-søndag: 08.00-21.50

Receptionen er åben mandag - fredag fra 15.30 - 17.00​ 

Lørdag - Søndag er receptionen lukket hele dagen.​